avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si ...

Buna ziua
Dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si 6 luni fara nici o proba noua adusa la dosar si fara sa mai aiba drept de apel poate sa mai faca ceva? Poate sa faca arest la domiciliu cu bratara?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:34, 13 Februarie 2023
Executarea pedepselor se face in regim de detentie in regimul penitenciar. Nu exista in legislatia romaneasca executarea pedepsei la domiciliu. Arestul este o masura preventiva care se ia doar pe perioada cercetarii sau a judecatii pana la condamnarea definitiva.
lui ia dat deja condamnare definitiva 2 ani si 6 luni si am vrea sa stim daca mai putem face ceva
Exercitati caile de atac prevazute de lege. Nu exista sentinta de condamnare pronuntata fara drept de apel. Consultati un avocat cu care sa va sfatuiti si sa va indrume.
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea pedepsei condamnatului ioanastudenta ioanastudenta Fratele meu a fost condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare pt infractiunea de evaziune fiscala.As dori sa stiu daca este posibila schimbarea ... (vezi toată discuția)
Poate executa restul pedepsei la domiciliu? amales amales daca un condamnat definitiv este in regimul deschis poate executa la domiciliu restul pedepsei ?bine inteles cu bratara?cine stie ceva ? (vezi toată discuția)
Carei instante se adreseaza cererea de schimbare a regimului de detentie catinf catinf Buna ziua, Un condamnat (delapidare) dupa fond si apel, care executa o pedeapsa cu executare, vrea sa ceara schimbarea regimului de detentie din penitenciar ... (vezi toată discuția)