avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Părinții mei sunt decedați. Am vrut să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Părinții mei sunt decedați. Am vrut să fac succesiunea...

Buna ziua! Părinții mei sunt decedați.Am vrut să fac taxa de succesiune după mamă care are doar o chitanță de mana cu persoana care a donat casa in care stam in anul 1976 cu martori care nu cred că mai sunt în viață. Mama fiind plătitor de taxe la primărie dar proprietarul este tot doamna care a donat casa. Ce trebuie sa fac sa pot face taxa de succesiune după mamă. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: gabitag , utilizator 13:46, 19 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa contactați moștenitorii proprietarei (care trebuie sa își dezbata succesiunea, sa aibă documentație cadastrala și intabulare) si ulterior sa v-o vanda/doneze dvs, la notar.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

raluk0207 a scris:

Sa contactați moștenitorii proprietarei (care trebuie sa își dezbata succesiunea, sa aibă documentație cadastrala și intabulare) si ulterior sa v-o vanda/doneze dvs, la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, partenerul meu de viata a decedat. noi am trait intr-un ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, partenerul meu de viata a decedat. Noi am trait intr-un parteneriat domestic timp de 30 de ani. Inainte de a deceda cu aproximativ un an, a cerut ... (vezi toată discuția)
Donatie catre nepot ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Situatia prezenta: -Tatal decedat in 2001 dupa care nu s-a facut dezbaterea mostenirii(casa taraneasca din chirpic, cu anexe si 2000mp gradina ... (vezi toată discuția)
Extras cf pentru un teren obtinut prin act de donatie Dana-Ralucaa Dana-Ralucaa Buna ziua! Detin un teren obtinut prin act de donatie de la bunicii mei. Terenul a fost achizitionat in urma cu multi ani si am doar un contract de ... (vezi toată discuția)