avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot studia un dosar de prin 2008 dacă nu sunt parte?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot studia un dosar de prin 2008 dacă nu sunt parte?

Pot studia un dosar de prin 2008 dacă nu sunt parte?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:53, 27 Februarie 2023
Din 2008 nu mai exista dosarul ci doar hotărârile pronunțate în acesta, sentința de la fond la judecătorie și eventual deciziile din căile de atac la instsntele unde s au judecat.Fara a fi parte în dosar nu se aveți acces.Puteti încerca solicitând sentința anonimizata conform gdpr pt jurisprudența dar nu e obligatoriu sa le primiți..
Am inteles, caut un cadastru de prin 2008 care sigur era acolo la dosar
Actele în mod cert nu mai exista .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)
Apel Mariner18 Mariner18 Buna Ziua, Va rog foarte mult ,daca ma poate informa cineva in cazul in care sunt nemultumit de rezultatul unui proces,si doresc sa declar apel,in aceasta ... (vezi toată discuția)