avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă o persoana mi a furat ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă o persoana mi a furat pozele de pe tik tok ca să le posteze pe un alt cont în căreia care sa îmi aducă cuvinte jignitoare etc în scopul de a vedea toată lumea. Pot face o plângere în aceasta privința? Sau nu se poate face nimic ?
Cel mai recent răspuns: MonicaMona03 , utilizator 02:59, 5 Martie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteți formula atât plângere penală cât și o acțiune civilă pentru angajarea răspunderii civile delictuale
Avocat Cândea Nasta-Ana
Va mulțumesc frumos.

Avocat Nasta-Ana Purcaru a scris:

Buna ziua,
Puteți formula atât plângere penală cât și o acțiune civilă pentru angajarea răspunderii civile delictuale
Avocat Cândea Nasta-Ana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri ... Gabby676 Gabby676 Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri legale pot lua legat de o chestiune personala , ci anume cineva a creat un cont fals de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati ! - despăgubire promisă, dar neplătită Rozalinda1 Rozalinda1 Buna seara! Lângă casa mea sa ridicat o clădire. In urma săpăturilor făcute ptr fundația clădirii un morman de pământ sa răsturnat pe terenul meu , ... (vezi toată discuția)
Calomnie, defaimare BercuciIulian BercuciIulian un prieten este acuzat de un vecin cum ca i-ar fi furat un bun valoros,au chemat politia care a prelevat amprente,apoi vecinul revine la 2 saptamani si il ... (vezi toată discuția)