avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce mi-ati interzis accesul pe site?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce mi-ati interzis accesul pe site?

Buna seara.
Nu mai pot deschide nici una dintre intrebarile niciunei categorii.
De ce?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:11, 25 Ianuarie 2010
Sunteti logat?
Reluati procedura de logare si daca nu se solutioneaza problema,eventual prin mesaj privat,contactati administratorul site-ului
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
Mie mi se pare ca suntem intr-un film absurd. :) Cum adica nu mai puteti deschide discutii cand tocmai ati deschis o discutie? :giggle:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, avocatnet! oare cum funcționează partea asta de trimitere ... lorella lorella Bună, avocatnet! Oare cum funcționează partea asta de trimitere mesaje în forum? De ex chiar și acum, când scriu acest mesaj, NU apare și posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)