LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna ziua am o mare problema ma simt amenintat de catre un prieten daca il pot numii asa acum ceva timp in luna februarie exact data am sa va scriu daca este nevoie undeva la inceputul lunii a cerut imprumut de la mine 50 de lei eu iam zis ca nu am dar dupa ce am luat pensia am zis ca il pot ajuta ,ma sunat si a zis sa ii dau 200 lei ca pe 25 feb imi va inapoia suma dar cu rea credinta a inceput sa ma ameninte zicand sa merg la politie sa depun plancere si dupa voi primii banii
Am toate mesajele care am scris cu el unde ma amenintat.Nu vrea sa imi dea banii inapoi trebuie mers la Politie si reclamat pentru inselaciune si amenintare
Teren cu executie
donna33
am cumpun teren in 2008 am platit cum am putut si in 2009 am platit tot cat am adunat dar au mai ramas 4.000 euro proprietarul mai amenintat cu faminlia adk k ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
Stalingrad
Am imprumutat acum 6 luni o tableta grafica(obiectul ) unui \"prieten\" pe motiv ca vrea sa exerseze pentru facultatea la care da (design publicitar) ,au ... (vezi toată discuția)