avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL pe numele unei alte persoane.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL pe numele unei alte persoane.

Salutari!
Am nevoie de un sfat va rog in legatura cu infiintarea unei firme. Imi doresc sa infiintez o firma pe numele unei alte persoane iar aceasta sa nu fie nevoita sa faca ceva de orice natura ci doar sa fie acea persoana in calitate de administror. Este posibil sa ma trec ca fiind asociat si sa ma ocup eu de orice tine de administarea firmei fara sa fie implicata acea persoana?
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Raspundere civila sau penala asociat unic dandea27 dandea27 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care sa fiu asociat unic. Unul dintre angajati va fi administator. In cazul in care in timpul administrarii ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale asociatie de proprietari presedinte_ap presedinte_ap Asociatia pe care o reprezint, in calitate de presedinte nou ales, figureaza ca n-a depus declaratiile fiscale din 2008. Conform contractului cu firma de ... (vezi toată discuția)
Dovada rezervare denumire firma asociat GabrielAlb GabrielAlb Buna ziua ! Am vorbit cu o persoana care se ocupa de infiintare firma de tip PFA,II,SRL ca sa imi faca rezervarea pentru denumirea firmei la un SRL. Mi-a ... (vezi toată discuția)