avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL-IMM suspendat si vreau sa-l activez
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL-IMM suspendat si vreau sa-l activez

Buna ziua, am un SRL-IMM suspendat si vreau sa-l activez.Imi puteti spune ce impozit platesc daca o sa am un angajat in 30 zile?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care o persoana este in concediu crestere ... Bufu8891 Bufu8891 Buna ziua, In cazul in care o persoana este in Concediu Crestere Copil, iar in perioada de 2 ani in care primeste indemnizatia de la stat primeste ... (vezi toată discuția)
Avantaj pt. imm-uri? xdx493 xdx493 As dori sa stiu care este avantajul IMM-ului fata de SRL, mi-a explicat cineva foarte vag si fara amanunte. De asemenea, cum as putea inregistra un IMM ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere cu un angajat in cic ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, daca am o microintreprindere cu un singur angajat care intra in concediu ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani (deci contractul de munca se ... (vezi toată discuția)