avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Lucrează online în Olanda pentru o firma din Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Lucrează online în Olanda pentru o firma din Romania

Buna ziua, va rog daca se poate sa mi se răspundă la o întrebare. Copii mei, băiatul și nora sunt plecați în Olanda, băiatul lucrează acolo cu acte în regulă, dar nora lucrează pentru firma romanesca de acasă. Ea acolo își plătește doar asigurarea de sănătate, și este înregistrată că locuiește acolo gen rezidenta, întrebarea este, este obligată să plătească taxe/impozite la statul olandez odată ce plătește la statul român?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabi95 , utilizator 16:09, 18 Martie 2023
Am uitat sa precizez că nora lucreaza in IT.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Martie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe veniturile din ue keloo keloo Buna, Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu impozitarea veniturilor din strainatate. Eu lucrez in UE (Olanda), cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Ou ce prevede plata asigurari sanatate pe venitul din chirii? ileana-cosanzeana ileana-cosanzeana Buna seara, Ma intreb daca aceasta ordonanta tine cont de faptul ca o persoana poate sa incaseze venit din chirie in Romania, dar sa fie rezidenta in alta ... (vezi toată discuția)
Dubla taxare romania-canada Adina_t7 Adina_t7 Buna ziua, As dori va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns/lamurire la situatia noastra. Am locuit in Canada timp de 6 ani (suntem cetateni ... (vezi toată discuția)