Buna ziua! Noi stam cu chirie ,cu contract ,in Pitești si evident platim taxa de gunoi plus altele,cum este normal. Parintii mei platesc si la tara taxa de gunoi pentru noi,desi nu locuim acolo ,doar avem adresa de buletin acolo,noi stand cu chirie fara mutatie... A dus copie dupa contactul nostru la primarie sa ne scada pe noi din plata,dar i-au spus ca trebuie adeverinta de la primaria din Pitești,ceea ce nu ne dau aici...ce sa fac?
Daca platiti taxa de salubritate in Pitesti inseamna ca puteti dovedi printr-o copie a instrumentului de plata , pentru acea taxa. Daca ati platit cu numerar, atunci vi se da o chitanta, daca e prin ghiseul.ro, atunci primiti o dovada a platii, pe mail. In oricare dintre cazuri e un document care atesta ca achitati la Pitesti aceasta taxa. Ea este "adeverinta" ca platiti la primaria din Pitesti, arata exact unde se duc banii si cine a achitat.
Taxa de salubritate se impune anual si contribuabilul are dreptul legal sa incheie declaratie anuala prin care comunica numarul de persoane care locuiesc efectiv in imobil
Taxa salubritate
miorica
Va rog sa imi spuneti daca legea prevede taxa obligatorie pe gunoi. Parintii mei stau la sat la casa si au incheiat un contract cu firma de salubritate in 2008 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere
tuilleries
Buna ziua.
Va rog frumos, as dori o parere avizata asupra urmatoarei chestiuni: in apartamentul surorii mele a locuit o familiede tineri. Nu au incheiat ... (vezi toată discuția)