avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face contract de donatie daca terenul este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face contract de donatie daca terenul este implicat ...

Se poate face contract de donatie daca terenul este implicat in programul Casa Verde? Tatal meu detine proprietatea x si urmeza curand implimentarea Casa Verde. Eu vreau sa construiesc o casa pe acel teren. Cum sa fac ca sa imi pot scoate autorizatiile necesare si intabularea noii case pe acel teren unde se vor afla si panourile fotovoltaice?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:56, 23 Martie 2023
nu. in contractul Casa Verde beneficiarul se obliga sa nu instraineze imobilul. Tatal ar trebui sa stie, doar a semnat cererea de finantare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind se poate aplica ptr casa verde si ce conditii trebuie sa ... Sorin Bogdan Sorin Bogdan Cind se poate aplica ptr Casa Verde si ce conditii trebuie sa indeplinesti????? (vezi toată discuția)
Program casa verde 2011- persoane fizice bosca simona bosca simona Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare panouri solare pe Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa cu curte. In curte , asa am gasit cand am ... (vezi toată discuția)
Se poate construi casa pe un teren aflat in propr altcuiva ? sorel_789 sorel_789 Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren, care nu poate fi vandut decat cu constructie intabulata pe el. ( asa e restrictie in contractul de vanzare-cumparare). ... (vezi toată discuția)