avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre citatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre citatii

buna ziua, am o curiozitate cum functioneaza procedurile/legile, in cazul in care organele de urmarire penala nu cunosc datele(unde locuieste,cine este, cum il cheama etc) unui inculpat/suspect/martor , ci doar o adresa de mail a acestuia, in cazul in care va fi chemat la interogatoriu , va fi citat pe acea adresa de mail?
Cel mai recent răspuns: andreicristi , utilizator 17:04, 26 Martie 2023
Da, poate fi citat si pe adresa de mail.
Dar, de regula se cer relatii la DPAB si se comunica adresa de domiciliu cu care figureaza inregistrat la DPAB, adica cea din Cartea de Identitate. Va fi citat la acea adresa.
multumesc pentru raspuns! m-am referit in cazul in care nu se poate indentifica o persoana care trebuie sa fie chemata la un interogatoriu de exemplu, si singuru acces la respectiva persoana este adresa aceea de mail, va fi citata pe acel mail,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)
Citare la locul de munca. alexser24 alexser24 Am fost citat prin afisare la usa instanței, la al doilea termen mi-au trimis citare la locul de munca. Nu sunt obligat să mă prezint. Se judecă ordonanta ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor intr-un dosar penal alexfrum alexfrum Buna ziua, Numele meu este Teodorescu Alexandru si am fost citat ca martor intrun dosar penal chemat tocmai la ipj teleorman eu fiind din bucuresti. Nu am ... (vezi toată discuția)