avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața! Se da următoarea situație, cineva ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața! Se da următoarea situație, cineva a avut ...

Bună dimineața! Se

da următoarea situație, cineva a avut firma, a primit amenda , nu a plătit amenda, s-a pus poprire anaf pe salariu , oprește și anaf oprește și banca , din 1900 mai încasează 400. E normal? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:39, 28 Martie 2023
Nu este corect.
Sa mearga la ANAF si sa ceara un document din care sa rezulte ca dumnealor pun deja poprire pentru suma datorata si sa nu mai puna poprire si banca pe acea suma...
Partea interesata poate invoca ordinul ministrului finantelor publice nr. 528/2015 pentru aprobarea procedurii de restituire a sumelor reprezentand taxe sau alte venituri ale bugetului de stat,platite in plus sau necuvenit si pentru care nu exista obligatia de declarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 Igorrr Igorrr Buna! Am pfa si in februarie am copletat declaratia 200 cea cu veniturile pe anul trecut dar mi-am declarat prea mult si asa ca trebuie sa primesc inapoi ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf nicolaeioana nicolaeioana Buna ziua! sotul meu a primit o somatie de la serviciul public finante locale in care este specificat ca are de platit cateva amenzi mai vechi in valoare de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas calculata gresit. returnare suma petcumihai23 petcumihai23 Buna ziua, astazi am primit o decizie cum ca pe o anumita perioada pensia de urmas pe care am primit-o eu si sora mea a fost calculata gresit si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)