avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea unor pachete de produse.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea unor pachete de produse.

Buna ziua. am si eu o dilema legata de vanzarea unor pachete de produse.
Am un magazin alimentar cu cod CAEN 1011 si 4722. Intrebarea este daca pot comercializa pachete promotionale constand in cate o tava de mici si o doza bere, atata timp cat nu am cod CAEN pt vanzare cu amanuntul am bauturilor. Mentionez ca nu pot inregistra inca un cod CAEN(m nu imi perimite contractul de inchiriere al spatiului).
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:36, 29 Martie 2023
promotie sau nu, berea e bere. nu puteti comercializa nici branza, de exemplu, fiindca 4722 e restrictiv. in plus, la o tava de mici se consuma cam un bax de 6 cutii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Legi comert cu alimente pe ii glodeanmarianastela glodeanmarianastela am firma Intrepr.Individuala si cum pot afla daca pot vinde si mezeluri.e magazin alimentar cu nr.inregistr.F24/229/2005 (vezi toată discuția)