avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost angajatul unei primarii si a fost desfacut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost angajatul unei primarii si a fost desfacut contractul ...

Am fost angajatul unei primarii si a fost desfacut contractul de munca art.130 lit. a Codul Muncii (vechi) la data de 2000 aug 22. Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa cer despagubire retroactiv din cauza ca nu am primit nici o recompensare la data respectiva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 30 Martie 2023
Nu mai puteti face ceva din 2000 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 130 lit. i - codul muncii LLUngA LLUngA Buna ziua, Persoana angajata din 1991 pana in 2000,aproape 10 ani la o companie mare in Romania. Contractul a fost desfacut conform art 130 lit. i. Acum s-a ... (vezi toată discuția)
Clauza neconcurenta - nerespectarea ei de catre angajator crysenc21 crysenc21 Buna seara, revin cu intrebarea legata de clauza de neconcurenta, in sensul ca am auzit si pareri contrare cum ca daca unui salariat i-a fost desfacut ... (vezi toată discuția)
Litera i foaie verde foaie verde Mai exista litera \" I \" in codul muncii sau mai bine spus se marcheaza grafic in cartea de munca desfcerile de contract? (vezi toată discuția)