avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, M-au rugat niste care au nevoie de viza de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, M-au rugat niste care au nevoie de viza de flotant ...

Buna ziua,

M-au rugat niste care au nevoie de viza de flotant ca sa facem impreuna declaratiile la Direcția de Evidență a Persoanelor ca sa apara ca i-as lua in spatiu.
Este vreo posibilitate sa imi vino o notificare de la primarie pentru taxa de habitat si ecarisaj mai mare pentru ca am declarat ca as lua aceste persoane in spatiu chiar daca in realitate nu stau acolo?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:13, 31 Martie 2023
Da. Veti plati toate pentru ei din moment ce in acte figureaza ca locuind acolo.
Atat timp cat la dv in spatiu figureaza mai multe persoane,automat vi se va impune supliment taxe la buget aferent numar persoane declarat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie financiar ina120 ina120 Buna seara! Am o problema in legatura cu financiarul de care apartin cu adresa din C.I. In urma cu o luna mi-am depus actele pentru somaj (in urma absolvirii ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu prima casa Traian.B Traian.B Buna ziua, De curand am achizitionat o locuinta prin programul Prima Casa. Am un prieten diabetic care este nevoit sa mearga anual in judetul sau de ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri implică acordarea vizei de flotant pentru proprietar ... Adrian Mr. Adrian Mr. Ce riscuri implică acordarea vizei de flotant pentru proprietar ? Un apropiat mi-a cerut să ii fac viza de flotant in vederea angajării la o firma care ... (vezi toată discuția)