avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot modifica denumirea firmei in alt oras fata de cel ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot modifica denumirea firmei in alt oras fata de cel unde a fost infiintata firma ?

Buna seara.

Impreuna cu sotia am decis sa inchidem una dintre firme si prin urmare sa schimbam denumirea societatii care va ramane activa. Societatea este infiintata in Cluj-Napoca, cu sediul in Cluj-Napoca iar noi stam in Bucuresti.
Pentru a schimba denumirea societatii si pentru a mai adauga un administrator ( astfel incat sa fim amandoi ), actele necesare se pot depune doar in Cluj-Napoca sau se pot depune si la ONRC Bucuresti ?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 17:10, 11 Aprilie 2023
Buna ziua,
Modificarile dorite de dvs privind denumirea si adaugarea unui administrator se pot face doar la Registrul comertului din judetul in care firma isi are sediul, deci in Cluj.
Modificarile pot fi facute online, fara a fi necesar sa va deplasati, insa va trebui sa aveti semnatura electronica. De asemenea, documentele pot fi transmise si prin posta.
Interesati-va la Registrul Comertului Cluj si va indruma cei de acolo cu procedura.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Doresc sa deschid actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor si am inteles ca este posibil sa mi se solicite certificat ... (vezi toată discuția)
Schmbarea sediului social Menyx Menyx Buna ziua . Schimbarea sediului social dintrun judet in altul implica schmbarea numelui firmei ? (vezi toată discuția)
Vreau sa ii cedez sotului partile mele sociale si sa fie el administratorul societatii. Alexalivia Alexalivia buna seara. in 2018 am intrat intr.un srl ca asociat cu 50% si administrator.tot la acest srl am si lucrat ca angajata. dupa ce am inchis punctul de lucru, ... (vezi toată discuția)