avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am inchiriat un spatiu comercial care avea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am inchiriat un spatiu comercial care avea deja montat ...

Buna ziua. Am inchiriat un spatiu comercial care avea deja montat sistem de supraveghere video. Propietarul mi-a dat acces la camere, evident. Intrebarea este: Are el dreptul de a avea acces la camerele spatiului comercial?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:17, 11 Aprilie 2023
Depinde ce scrie in contract. Daca ar fi sa ghicesc, in contract nu scrie nimic

adriandimitriu a scris:

Depinde ce scrie in contract. Daca ar fi sa ghicesc, in contract nu scrie nimic

In contract nu este stipulat nimic legat de acest lucru.
prin urmare, camerele nu fac parte din contractul de inchiriere, ci sunt o gratuitate. ce e gratis si nu e contractual, nu creaza nici obligatii. adica poate sa faca ce vrea cu ele. faceti un act aditional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camera supraveghere tatiana_toma tatiana_toma Buna ziua, am inchiriat o casa la curte, in curte sunt 2 corpuri de casa in una locuim noi si in cealalta locuieste baiatul propietarului, fara acordul nostru ... (vezi toată discuția)
Blocare iesirea de urgenta a blocului prin bariera? georgiana201993 georgiana201993 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou,care in fata are un spatiu destinat ca si gradina, dar pe care vecinii il folosesc pe post de parcare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)