DanielaGiurgea 
	    	Utilizator

DanielaGiurgea 
	    	Utilizator	    

andrei67467 
	    	Utilizator

andrei67467 
	    	Utilizator	    

E-factura este obligatorie in acest moment daca clientul dvs este o entitate de stat (ex. gradinite, scoli, primarii, etc) - adica B2G (business to goverment). Va deveni obligatorie pt toata lumea, dar nu inca. Codul CAE N 4322 nu este incadrat in lista activitatilor cu risc fical ridicat Ordinului 12/2022 conform [ link extern ]
~ final discuție ~
 ANESCU MARIA	                   

Factura electronica este obligatorie din 11 noiembrie 2021 in relatia  societate comerciala - institutii ale statului? (vezi toată discuția)
	                    ANESCU MARIA	                   

Factura electronica este obligatorie din 11 noiembrie 2021 in relatia  societate comerciala - institutii ale statului? (vezi toată discuția)

eduard56463	                   

ce este e factura? am un pfa si folosesc o aplicatie de emitere facturi simpla, imi trebuie obligatoriu e factura? (vezi toată discuția)
	                    eduard56463	                   

ce este e factura? am un pfa si folosesc o aplicatie de emitere facturi simpla, imi trebuie obligatoriu e factura? (vezi toată discuția)

HidegT	                   

Va salut! Doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Oare ar trebui să mai trec și ... (vezi toată discuția)
	                    HidegT	                   

Va salut! Doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Oare ar trebui să mai trec și ... (vezi toată discuția)