avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot obține ajutor de la primărie sa repar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot obține ajutor de la primărie sa repar acoperiș casei ...

Cum pot obține ajutor de la primărie sa repar acoperiș casei având în întreținere copil handicap grad 1uar eu având grad 2 handicap
Cel mai recent răspuns: Rateanu Daniela , utilizator 18:41, 19 Aprilie 2023
Legislatia care opereaza in cazul persoanelor cu dizabilitati prevede acordarea de ajutoare/indemnizatii lunare diferentiate functie de gradul de handicap ,inclusiv acordarea de credite fara dobanda pentru achizitionarea unui vehicul sau adaptarea unei locuinte. -in cuantum de maximum 10.000 euro cu conditia rambursarii creditului in cel mult 10 ani.
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
ynocentta, utilizator
Unde ma pot adresa pentru ajutorul acordat unei persoane care are nevoie de refacerea acoperisului
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
Rateanu Daniela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divergente intre legislatie si regulament bnr kisslevente kisslevente Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu privire la cine nu respectă legislația, mai precis Legea 448/2006 actualizată, \"ART. 27 (1) Persoanele adulte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o întrebare și anume: sufăr de epilepsie ... bogdamica bogdamica Bună ziua, Am și eu o întrebare și anume: Sufăr de epilepsie și am grad de handicap accentuat permanent, am făcut credit la banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce ... Ion nuta Ion nuta Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce avea un curs euro la 5.047 lei, pentru a cumpăra un autoturism nou, a cărui valoare am ... (vezi toată discuția)