avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare incetare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare incetare contract de inchiriere

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista o formulare standard (un model de notificare) pentru a notifica chiriasul ca proprietarul nu mai doreste prelungirea contractului de inchiriere (contractul fiind pe durata determinata).
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 17:42, 20 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
potrivit uneia dintre clauzele contractuale, aceasta notificare trebuie facuta cu un anumit termen inainte de ajungerea la termen a contractului....Nu exista nici o formulare tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare contract de inchiriere Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista o formulare standard (un model de document) pentru a notifica chiriasul ca proprietarul nu mai doreste prelungirea ... (vezi toată discuția)
Succesiune si contract de inchiriere anita35 anita35 as dori sa ma informez asupra unui caz mai complicat: suntem mostenitori legali dupa tatal meu, care a fost proprietar unei case in care acum sta un chirias. ... (vezi toată discuția)
Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)