avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Recuperarea accizelor la motorină externe?
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Recuperarea accizelor la motorină externe?

Bună ziua ,
Pentru recuperarea accizelor la motorină externe(Belgia, Italia și Franța) unde trebuie depuse declarațiile pentru rambursare.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare acciza motorina din belgia VONPAUL006 VONPAUL006 Va rog sa imi spuneti carei autoritati din Belgia trebuie sa ma adresez pentru a putea recupera acciza de motorina cumparata din Belgia. (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperat tva extern Diana P Diana P Buna ziua, Am detinut o firma de transport in Romania. Firma este in acest moment radiata. In anii de functionare, am avut contract cu o firma de logistica ... (vezi toată discuția)
Tva carburanti rusflorentina2007 rusflorentina2007 Buna ziua, am o problema si as doriri sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema .Firma are contract cu Shell Hungaria si alimenteaza cu cardul ... (vezi toată discuția)