avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva carburanti
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva carburanti

Buna ziua, am o problema si as doriri sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema .Firma are contract cu Shell Hungaria si alimenteaza cu cardul motorina si plateste taxa drum in Belgia, Germania,Spania,Italia cu alte cuvinte in UE.TVA este recuperata. Din iunie se face alimentari si pe Romania. TVA este deductibila? in declaratie 394 se trece sau nu, furnizorul fiind din alta tara?
Cel mai recent răspuns: rusflorentina2007 , utilizator 14:20, 28 Iunie 2012
Daca pe teritoriul Romaniei alimentati combustibil in baza bonurilor nu trebuie declarate in D 394.
Daca alimentati pe baza facturilor primite de la un furnizor cu RO trebuie sa treceti valoare facturii in D 394 indiferent daca considerati Tva deductibil sau nu.
Nu sunt bonuri. Este factura emisa de Shell Ungaria


Nu sunt bonuri. Este factura emisa de Shell Ungaria si nu stiu daca in D 394 sau D390 se declara fiind furnizor extern


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pitirut pitirut As avea rugamintea la d-voastra sa ma indrumati in problema urmatoare : - achizitionam cu cardul de la SHELL UNgaria-combustibil (ei ne factureaza si ... (vezi toată discuția)
Tva la combustibil în reg. cumpãrãturi memitsc memitsc #-o Bună ziua, Am următoarea nelămurire. Bonurile fiscale pentru combustibil, le introducem bază + TVA intr-un 6022 nedeductibil. Cred că am ... (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Apelez din nou la profesionalismul dv intrebindu-va: 1.Cum trebuie sa inregistrez motorina achizitionata in UE de catre o firma de transport platitoare de ... (vezi toată discuția)