avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit tips declarat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit tips declarat

Buna seara! In prezent sunt angajat in domeniul Horeca si am o curiozitate. Cum ar trebui sa apara in situatia veniturilor Anaf, impozitul pe tips pe care angajatorul il declara?
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
LeonardD., utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:45, 26 Aprilie 2023

Impozitul retinut pentru tipsul incasat in anul 2023 il veti regasi in situatia veniturile in anul 2024, atunci depune angajatorul declaratia 205 cu venitul incasat si impozitul retinut pentru fiecare persoana in parte.
In 2023 angajatorul depune declaratia 100 pana pe 25 a lunii urmatoare in care s-a platit tipsul si este evidentiat impozitul total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit dividende claudiaraduica claudiaraduica #-o Nu ma ajuta nimeniiiiiiiiiii??????????? Va roggggggggggggggggggggggg :-/ (vezi toată discuția)
Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)
Impozit conventie civila dgaitan dgaitan O societate comerciala , fara nici un angajat , a incheiat o conventie civila de prestario servicii cu un consultant. In acest caz, societatea trebuie sa ... (vezi toată discuția)