avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumularea anilor de vechime din Romania si Statele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumularea anilor de vechime din Romania si Statele Unite...

Buna ziua ! Romania si Statele Unite au semnat un Acord privitor la cumulrea anilor de vechime lucrati de un cetatean Romano-American in vederea dosarului de pensie in Romania , precizez ca pe Cartea mea de munca in Romania am numai 10 ani lucrati inainte de 1990 , in SUA am lucrat 20 ani si primesc acum Social security benefits in Romania , va rog ce acte sunt necesare la CNPP Lacul Tei 17 Pensii Internationale pentru a depune dosarul pentru pensionare , am varsta de 66 ani , am scrisorile de la SSI USA cu privire la statutul meu de pensionar in USA , va multumesc cu respect Dan M.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 5 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asteptati sa intre in vigoare acel acord ca sa stim ce trebuie sa faceti. Acordul urmează să fie ratificat prin lege de către Parlamentul României.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asteptati sa intre in vigoare acel acord ca sa stim ce trebuie sa faceti. Acordul urmează să fie ratificat prin lege de către Parlamentul României.
OK , astept , va multumesc frumos .
Cand se va ratifica Acordul cu privire la cumularea anilor de vechime lucrati in SUA si Romania ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la Minsiterul Muncii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , daca primesc social security benefits din sua in ... dannymoga dannymoga Buna ziua , daca primesc Social Security benefits din SUA in acest moment si am lucrat numai 10 ani in Romania cu carte de munca , pot primi o pensie minima si ... (vezi toată discuția)
Ani de vechime lucrati in israel Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, Va scriu pentru o simpla intrebare:tatal meu a lucrat 5 ani in israel cu contract de munca si nu stie cum poate sa faca pentru a pune acei ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , conform acordului romania-usa cu privire la cumularea ... dannymoga dannymoga Buna ziua , conform Acordului Romania-USA cu privire la cumularea vechimii in munca pentru Pensii , daca eu primesc beneficii Social Security in prezent ( am ... (vezi toată discuția)