avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasul a construit un post de transformare pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasul a construit un post de transformare pe terenul inchiriat ...

Chiriasul a construit un post de transformare pe terenul inchiriat de la proprietar. Cine are obligatia declararii constructiei la Primarie?

Alte discuții în legătură

Teren redobandit ocupat de constructii provizorii barnix2001 barnix2001 Pe baza sentintei civile nr. 1268 din 10 dec 2009 am redobandit dreptul de proprietate asupra terenului luat abuziv in timpul comunismului.Terenul se afla ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie provizorie- autorizatie de constructie definitiva mialdo2005 mialdo2005 Supun dezbaterii dv. urmatoarea problema: suntem un grup de noua propietari de garaje construite in oras, in baza autorizatiilor de constructie provizorii ... (vezi toată discuția)
Constructie pe terenul altuia florin49 florin49 Buna ziua. Am o nelamurire si doresc un raspuns, va rog. Am inchiriat un teren pe care chiriasul a construit un magazin. Am auzit unele zvonuri cum cladirea ar ... (vezi toată discuția)