avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pt a candida la un post de ingrijitoare in cadrul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pt a candida la un post de ingrijitoare in cadrul unei grădinițe,este ...

Pt a candida la un post de ingrijitoare in cadrul unei grădinițe,este posibil că diplomele de postliceală sanitară ,curs de ingrijitoare și o facultate de Litere sa nu fie recunoscute sau sa se facă echivalarea studiilor și să se respin
ga dosarul?!
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
Mihaela Ger, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 16:12, 13 Mai 2023
Pentru un post de îngrijitoare nu aveți nevoie de diplomele de la postliceală și de licență, n-au ce să ”recunoască” sau să ”echivaleze”. De ce vreți să le depuneți?
Puteti candida si fara sa depuneti acele diplome.
Mi au respins dosarul.nu sunt eligibilă.
Pe ce motiv v-au respins dosarul?
Poate era supracalificată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supracalificare - este legala respingerea dosarului de concurs ? neagabi neagabi Se da urmatoarea situatie dintro institutie publica (spital): - Concurs pentru ocuparea postului de “Asistent social”. - Conditii (printre altele ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei urmatoarea speta: fratele meu a absolvit universitatea ... Oana1812 Oana1812 Va supun atentiei urmatoarea speta: Fratele meu a absolvit Universitatea de Stiinte Agronimice si Medicina Veterinara, -absolvent al Facultatii de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)