avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un profesor mi-a luat telefonu în timpul orei și m-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un profesor mi-a luat telefonu în timpul orei și m-a amenințat ...

Un profesor mi-a luat telefonu în timpul orei și m-a amenințat că nu îl voi primii, decât cu condiția să nu îl asupra mea în zilele când am ore cu el. Eu consider că m-a amenințat cu infracțiunea de Furt Art. 228 C. Penal și prin urmare nu ar fi infracțiunea de Purtare Abuziva Art. 296,alin. 2 C.Penal?



Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 10:47, 22 Mai 2023
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
((((
20 din 20 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe vremea mea, intai te lesina si apoi ti-ar fi luat telefonul :)))
bagati-va ma, mintile in cap!
Nu stiu cati ani ai, dar cred ca tu sai parintii au semnat ca sunteti de acord cu regulamentul scolii, ia si citeste-l pana sa citesti codul penal.
15 din 15 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce clasa esti ? Ca daca ai depasit clasa a V-a, eu as recomanda si parintilor sa iti ia telefonul. Scrii agramat, iar faptul ca un profesor incearca sa te faca atent la ore si sa te invete... hm... in cazul in care nu stii unde ai gresit, iti dau un link [ link extern ] ....
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Robi Alex Eu, in locul profesorului, ti-as fi dat si cateva telefoane in cap. Esti un viitor analfabet functional, se vede dupa cum scrii si "gandesti".
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine pune mana pe carte si lasa telefonul in timpul orelor, ai timp de telefon inainte sau dupa
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2023
Lonapak, utilizator

Alte discuții în legătură

Un profesor care îi i-a telefonul mobil unui elev, din cauza ... Robi Alex Robi Alex Un profesor care îi i-a telefonul mobil unui elev, din cauza ca are ceva personal cu acesta și îl amenință că nu îl mai primește, poate fi considerată ... (vezi toată discuția)
Profesorul i-a furat telefonul unei prietene George1000 George1000 Un profesor i-a confiscat telefonul prietenei mele pe motiv ca a primit un sms desi i-a incheiat mediile chiar azi si nu mai are ora cu el ca sa aiba cand sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori Mayly Mayly Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu privire la o problema de-a mea,destul de grava, cred eu. Am 16 ani si anul trecut, cand aveam 15 ani m-am culcat cu un ... (vezi toată discuția)