avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un profesor mi-a luat telefonu în timpul orei și m-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un profesor mi-a luat telefonu în timpul orei și m-a amenințat ...

Un profesor mi-a luat telefonu în timpul orei și m-a amenințat că nu îl voi primii, decât cu condiția să nu îl asupra mea în zilele când am ore cu el. Eu consider că m-a amenințat cu infracțiunea de Furt Art. 228 C. Penal și prin urmare nu ar fi infracțiunea de Purtare Abuziva Art. 296,alin. 2 C.Penal?

Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 10:47, 22 Mai 2023
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copil lipsit de bun simț elememtar! La tine sunt vinovați și părinții care te-au crescut așa!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai Robi,
Esti pe calea cea buna sa devii un ZERO!
Ia spune mai bine, DE CE ti-a luat telefonul? Ce "treaba" aveai pe telefon in timul orei?
Raspunde la intrebari, sa vedem daca esti/ai vreo sansa sa devii barbat.
Chestia cu articolele din Codul Penal banuiesc ca ti le-a spus careva nu-i asa? ca pe tine nu te vad in stare sa cauti, din moment ce scrii asa agramat pe forum.
De, ce sa-i faci, asta nu e TikTok, mai flacau...
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2023
andrei2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesorul i-a furat telefonul unei prietene George1000 George1000 Un profesor i-a confiscat telefonul prietenei mele pe motiv ca a primit un sms desi i-a incheiat mediile chiar azi si nu mai are ora cu el ca sa aiba cand sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori Mayly Mayly Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu privire la o problema de-a mea,destul de grava, cred eu. Am 16 ani si anul trecut, cand aveam 15 ani m-am culcat cu un ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de furt Ion2334 Ion2334 Buna ziua. Am si eu o mica problema . Acum o zi am fost la o sala de fitness si cineva din acea sala cineva acuza ca cineva i-a furat telefonu. El nestiind ... (vezi toată discuția)