avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce este ”delegatia de imputernicire” ? Aceasta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce este ”delegatia de imputernicire” ? Aceasta sintagma este ...

Ce este ”delegatia de imputernicire” ?
Aceasta sintagma este des folosita in ordine ale MADR făcându-se referire la faptul că ”Imputernicirea se realizează prin procură notarială (în cazul persoanelor fizice) sau delegaţie de împuternicire (în cazul persoanelor juridice).
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
LuchianSeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 16 Mai 2023
Nu am intalnit des aceasta sintagma ... semnfica delegarea(atribuirea) de atributii printr-un act .
Și apreciați că o astfel de delegare / delegație se poate da de către persoana juridică doar unui angajat al său ori s-ar putea da și unei persoane fizice care nu are nici un raport de muncă cu persoana juridică respectivă ?
o astfel de delegare / delegație se poate da de către persoana juridică doar unui angajat al sau .. pentru o persoana care nu are nici un raport de muncă cu persoana juridică respectivă exista contractul de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic / reprezentare firma bukinst bukinst Avem urmatoarea intrebare> Un consilier juridic care nu are raprturi de munca prin contract cu o societate comerciala o poate reprezenta in instanta pe baza ... (vezi toată discuția)
Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)