avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie de PF/AF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie de PF/AF

Am obtinut de la primarie o autorizatie de PF/AF pe care nu am folosit-o si nici nu am inregistrat-o fiscal niciodata. Primaria a continuat sa imi impuna taxa de autorizare in continuare cu toate ca din cate stiu eu era valabila un an iar neplata taxei o anuleaza din oficiu. Mentionez ca in anul urmator autorizarii am plecat din tara definitiv. Este normal ca primaria sa ma considere dator din proprie initiativa daca nu am inrgitrat fiscal si nu am mai platit pentru prelungire?
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: attic1964 , utilizator 13:17, 20 Mai 2023
Autorizatiile de PF/AF se prelungesc automat pana adugeti dopada de la ONRC de suspendare activitate sau radiere PF/AF
Si cum pot face asta daca eu nu sunt in tara de 13 ani iar respectiva autorizatie nu a fost niciodata inregistrata la ONRC sau in alta parte?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
attic1964, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie vanzare dulceata Valeriano Valeriano Buna seara. In toamna aceasta am plantat trandafiri de dulceata pe 20 ari. Ma intereseaza de ce autorizatii voi avea nevoie la anul pentru a produce si vinde ... (vezi toată discuția)
Realitate sau intoxicare de presa: producatorii agricoli inregistrati la registrul comertului? danike danike ce parere aveti despre zvonurile care circula in presa in legatura cu obligativitatea micilor producatori agricoli, care vand in piete, de a se autoriza la ... (vezi toată discuția)
Radiere pf cristi kit cristi kit Buna ziua.Am un PF infiintat in 2006 in localitatea Piatra Neamt,caci aici imi este domiciliul din CI,insa activitatea(magazinul) se desfasoara in ... (vezi toată discuția)