Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

sandagina 
	    	Utilizator

sandagina 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 miki_mariana	                   

Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie  in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa:
1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
	                    miki_mariana	                   

Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie  in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa:
1pe luna lui ... (vezi toată discuția)

danam82	                   

Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun ... (vezi toată discuția)
	                    danam82	                   

Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun ... (vezi toată discuția)

naty_192000	                   

Sunt insarcinata in luna a 4 si la sf lunii decembrie imi expira ctr. de munca. intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru a beneficia atat de concediul de ... (vezi toată discuția)
	                    naty_192000	                   

Sunt insarcinata in luna a 4 si la sf lunii decembrie imi expira ctr. de munca. intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru a beneficia atat de concediul de ... (vezi toată discuția)