avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am un drept de folosinta gratuit asupra unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am un drept de folosinta gratuit asupra unui imobil, care ...

Daca am un drept de folosinta gratuit asupra unui imobil, care sunt drepturile si obligatiile pe care le am eu? si ce drepturi are persoana juridica care mi-a transmis mie dreptul de folosinta cu titlu gratuit?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:26, 23 Mai 2023
Aveți numai un drept de folosință. Obligațiile ar fi trebuit trecute în contract, dacă există așa ceva. Dacă nu există contract, atunci rețineți că nu aveți voie să aduceți niciun fel de modificare spațiului și nici să cedați spațiul unei terțe persoane fără acordul proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Acord pentru contract de comodat bianca27 bianca27 Buna ziua, Ce denumire trebuie sa aiba Acordul dat de catre proprietar chiriasului ( persoana juridica) pentru ca , acesta, sa poata incheia un contract ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias ContSters21743 ContSters21743 Buna tuturor. Va prezint succint un caz al unor chiriasi (familie cu 2 copii mici) cu contract de inchiriere sub semnatura privata. Proprietara doreste sa ... (vezi toată discuția)