Grama Cornel - Consultant fiscal 
	    	Consultant fiscal

Grama Cornel - Consultant fiscal 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 pokka	                   

1. Anul viitor daca norma de venit va fi peste plafonul de 36000 ron dar eu fiind salariat, acesta se reduce cu 40% si va fi sub plafon, atunci ce suma se ia ... (vezi toată discuția)
	                    pokka	                   

1. Anul viitor daca norma de venit va fi peste plafonul de 36000 ron dar eu fiind salariat, acesta se reduce cu 40% si va fi sub plafon, atunci ce suma se ia ... (vezi toată discuția)

leonardvlad	                   

Buna ziua! 
As avea cateva intrebari legate de taxele la ANAF pentru PFA infiintat in timpul anului. 
PFA-ul meu este infiintat in data de 19.04.2022 la ... (vezi toată discuția)
	                    leonardvlad	                   

Buna ziua! 
As avea cateva intrebari legate de taxele la ANAF pentru PFA infiintat in timpul anului. 
PFA-ul meu este infiintat in data de 19.04.2022 la ... (vezi toată discuția)

mircea.nedelcu	                   

Se va plati CAS si CASS pentru 2023 la un PFA cu norma de venit daca persoana respectiva nu are alte venituri in  decat cele generate de PFA dar care sunt in ... (vezi toată discuția)
	                    mircea.nedelcu	                   

Se va plati CAS si CASS pentru 2023 la un PFA cu norma de venit daca persoana respectiva nu are alte venituri in  decat cele generate de PFA dar care sunt in ... (vezi toată discuția)