avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună dimineața, am fost ieri la judecătorie intr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună dimineața, am fost ieri la judecătorie intr-un dosar ...

Bună dimineața, am fost ieri la judecătorie intr-un dosar pentru conducere fără permis art.35 alin. 2 confirmare renunțare la urmărirea penală, judecătorul după ce d-na procuror a propus renunțarea la urmărirea penală a spus ca rămâne în pronunțare ca primesc acasă și durează 2 săptămâni, mare lucru nu am înțeles datorita emoțiilor ! Puteți sa ma ajutați vă rog ! Hristos s-a Înălțat !
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 13:43, 25 Mai 2023
Daca se confirma scăpați și dacă se respinge veți fi trimis în judecată.

București 2023
În primul rand, stați liniștit. Înseamnă că ați scăpat de dosar penal. Arareori sunt respinse astfel de cereri și întoarse la Parchet. Aveți numărul de dosar? Pana va vine acasă scrieți pe Google "portalul instantelor de judecata". Deschideți primul site de va apare și undeva sus e o căsuța de căutare. Dați search numărul de dosar și aflați rezultatul. La fel puteți proceda și dând sa caute site-ul judecătoriei, secțiunea dosare, introduceți numărul dosarului. Sau numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita Elenaralu31 Elenaralu31 Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)
Site judecatoria sector 5 Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Pe ce site apar comunicarile catre avocati ale Judecatoriei sector 5 ? (vezi toată discuția)
Buna seara/ziua. eu desi am mai citit din codul penal, si alte ... cybercybby cybercybby Buna seara/ziua. Eu desii am mai citit din codul penal, si alte chestii utile la un momentdat in viata asta, relativ recent a fost prins un prieten cu 1gram ... (vezi toată discuția)