avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel ordin restrictie. Am facut cerere pentru un ordin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel ordin restrictie. Am facut cerere pentru un ordin de restrictie ...

Apel ordin restrictie.
Am facut cerere pentru un ordin de restrictie pentru sotul de care divortez si a devenit agresiv, dar s a respins. As dori sa fac apel si sa ma prezint la curte pentru a se vedea urmele de agresiune, care ar fi procedura si costurile? Se aloca avocat din oficiu si pentru apel? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 20:34, 29 Mai 2023
Buna ziua,

Vi se va aloca avocat din oficiu si pentru apel, insa recomandarea mea este sa va prezentati cu avocat ales daca vreti sa aveti sanse la admiterea apelului.

De ce s-a respins? Dați mai multe amănunte.
Buna ziua, multumesc pt raspuns. Dar procedura in sine pentru apel ce presupune ? sa ma fac o alta cerere, ma prezint direct la curte cu numarul cererii / inregistrarii initiale ?

Multumesc
Am inteles ca s-a respins cel mai probabil pentru ca nu m- am prezentat personal, desi intelesem ca nu este neaparat nevoie ..
Trebuie sa depuneti o cerere scrisa (de aple) la instanta, dvs. sau avocatul pe care l-ati avut in fond, prin care sa atacati hotararea si prin care sa cereti schimbarea acesteia in sensul admiterii cererii de emitere a ordinului de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, ... Flavius060 Flavius060 Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, în prima instanta persoana respectiva a pierdut, apoi am fost dat în apel unde am fost ... (vezi toată discuția)
Pe 29 iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ... Ema.47 Ema.47 Pe 29 Iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ca eu sa primesc certicifact medico - legal si sa urmez toate procedurile cu politia . Fiind ... (vezi toată discuția)
Stramutare paul_anita paul_anita Buna ziua, As dori sa supun atentiei dvs urmatoarea speta: Am declarat recurs impotriva unei sentinte la Curtea de Apel. Ulterior am facut cerere de ... (vezi toată discuția)