avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua!!Recasatorita,divortata de 26 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua!!Recasatorita,divortata de 26 de ani.Impreuna cu fostul ...

Bună ziua!!Recasatorita,divortata de 26 de ani.Impreuna cu fostul sot detinem un apartament.Eu am rămas în apartament împreună cu copiii.El a plecat,s-a recasatorit,a luat din casa 80% din lucruri.Eu împreună cu copiii am renovat apartamentul.Acum cere cheie de la apartament,petestand ca are dreptul sa locuiasca în el sau sa-l inchirieze.Sentinta judecatoreasca i-a dat dreptul la o camera în care sa locuiasca
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
O solutie nefericita ,nu știu când ați obținut o asemenea hotărâre,daca ați avut avocat etcetcPractic ati ramas cu ,,cuiul lui Pepelea "in casa...Nu aveți ce sa faceți decât sa încercați sa cumpărați cota parte ce I revine soțului.La acest moment nu contează ca ați investit ,ca a plecat ,are dreptul conform hot judec.Mergeti cu sentința respectiva la un av pt a intelege exact ce s a întâmplat în procesul respectiv pt a vedea dacă mai exista vreo soluție etc.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce scrie exact in acea hotarare? Nu il lasati sa inyre sub nicio forma.
Mergeti la un avocat cu hotărârea si actionati in consecinta, fie, se cere partaj, fie alta solutie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
gi-jane2, moderator
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă are dreptul sa stea poate sta nu poate închiria însă.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce obiect a avut procesul despre.care faceți vorbire ?Cel în care s a pronunțat o sentința prin care spuneți ca are dreptul la o camera.Daca a fost partaj și imobilull a fost considerat partajabil în natura și I s a atribuit o camera atunci răspunsul.meu anterior e valabil.Daca a avut alt obiect atunci mergeți urgent la un av..
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu hotararea la avocat.
Este o hotarare veche si este ceva atipic pentru ziua de astazi.

Nu se pot trage concluzii fara o baza legala in acest caz.

Bucuresti 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ?? urgent!! Va rog, am nevoie de un sfat urgent. Parintii mei au divortat acum 12 ani. Au ca proprietate comuna un apartmanent cu 2 camere achizitionat inainte de '89. ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de despagubire ContSters67939 ContSters67939 Doi soti, de comun acord cu divortul, doresc o solutie pentru partaj (impreuna poseda un apartament cu 3 camere - obtinut in timpul casatoriei - iar sotul mai ... (vezi toată discuția)
Incheiere partaj bogdan_1204 bogdan_1204 Buna ziua, in urma partajului prin mediator am ramas cu un apartament la care am de platit sulta convenita in trei rate. Prima rata in fata mediatorului, a ... (vezi toată discuția)