avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut din 2010 acordat unei verisoare prin transfer ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut din 2010 acordat unei verisoare prin transfer bancar

Buna ziua,

In 2010 i-am dat unei verisoare suma de 20000 lei, am facut transfer bancar din contul meu in contul IBAN al sotului ei, verisoara neavand cont bancar. La momentul transferului nu am stabilit o data cand sa mi-i returneze. Dupa aproximativ un an de la imprumut, verisoara mi-a spus, de fata cu mama mea, ca daca am nevoie urgenta de acesti bani, ea va face imprumut la banca. I-am spus doar ca nu am nevoie urgenta de ei si sa nu faca imprumut la banca, dar nu i-am spus nici ca as vrea sa ii returneze pana la o anumita data. In 2021 am rugat-o sa-mi inapoieze banii, dar nu mi-a mai raspuns nici la mesaje nici la telefon. Exista vreo sansa sa mai recuperez acesti bani? Eu am extrasul de la banca in care se vede ca am transferat din contul meu in contul sotului ei, iar la detaliile transferului este trecut doar 'Transfer'.

Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti sanse, dreptul dvs la actiune e prescris.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șanse de recuperare infime, ați așteptat prea mult.Discutati totuși cu un av poate reusiti sa smulgeti de la verișoara o chitanta/hârtie de mână în care prevedeti un nou termen de plata ,poate obțineți.o.plata parțială etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Cum sa achit o datorie catre familia fostului sot? das_gab das_gab Buna ziua, Sunt divortata si ma gasesc acum in fata urmatoarei situatii: August 2006: necasatorita fiind am cumparat pe numele meu un apartament. Resursele ... (vezi toată discuția)