avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functie

Buna ziua.
Conducerea primariei obliga toti angajatii( fie functionari fie contractuali) sa faca de servici la poarta prin rotatie in zilele de sambata si duminica!
Este legal acest lucru?
Buna ziua !
In conformitate cu prevederile codului muncii si Legii salarizarii unitare, se poate desfasura activitate lucrativa si in zilele nelucratoare cu acordarea corespunzatoare a altor zile libere.
Cu stima !
Nu! Este ilegal asa ceva, pentru ca, angajatii in sistemul public, au fisa postului.In afara de asta, nu poate nimeni obliga la prestarea unor activitati in afara prg. de lucru. :)
Beneficiati de spor de dispozitiv ( 25%) ?
zoard a scris:

Beneficiati de spor de dispozitiv ( 25%) ?

Ce legatura are una cu alta? sporul de dispozitiv, nu inseamna ca trebuie sa fii om-orchestra in cadrul unei institutii. :)
Ce legatura are una cu alta? sporul de dispozitiv, nu inseamna ca trebuie sa fii om-orchestra in cadrul unei institutii. :)

...serios?! dar ce inseamna....sa fii disponibil atunci cand e nevoie?

Alte discuții în legătură

Functionar public - arhivar tandrei1 tandrei1 Buna ziua. unt functionar public - referent, in cadrul unei institutii publice , compartimentul contabilitate si azi am primit decizie de numire si ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru cu publicul in primarie Justitiarul711 Justitiarul711 Hotărârea nr. 1487/2005 pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.723/2004 privind aprobarea Programului de măsuri pentru combaterea ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual Erdey Klara Erdey Klara Sunt directorul unei institutii publice. La institutie am avut 4 soferi, personal contractual, din care 3 au terminat anul trecut liceul si pentru ca numarul ... (vezi toată discuția)