avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, într-o seara am consumat alcool la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, într-o seara am consumat alcool la un restaurant ...

Bună ziua, într-o seara am consumat alcool la un restaurant cu încă doua persoane, una dintre ele nu a consumat deloc și a plecat mai repede, după ce s-a închis localul l-am sunat pe cel care plecase sa vina cu prietena lui înapoi să-mi ducă și mașina mea înapoi, timp în care m-am urcat la volan și am vrut sa întorc mașina și am lovit ușor o mașină parcata, totul s-a întâmplat pe un drum comunal sunt erau parcate și mașini, a venit politia și mi a ieșit 1.10% Alcool, pot folosi în favoarea mea faptul ca nu voiam sa plec cu mașina și ca m-am deplasat doar 2-3 metri, am și martori în sensul ăsta, mulțumesc anticipat
Recomandat este sa va angajati avocat si sa stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)
Băut dar cu motorul oprit si parcat acasă, ce fac ? Taisir Taisir Buna ziua , am si eu o problema si nu stiu ce sa fac , acum o saptamana am fost la o petrecere intr un sat si am consumat alcool fiind cu masina , mai spre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am lovit o mașină staționată ( parcată) am plecat ... Roșu Marius Roșu Marius Bună ziua. Am lovit o mașină staționată ( parcată) am plecat acasă, dar nu din rea voință ,păgubitul fiind aproape vecinul meu, eu voiam să o rezolv ... (vezi toată discuția)