avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Banii din diurne, la cateva luni, ulterior ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Banii din diurne, la cateva luni, ulterior delegatiilor.

Buna ziua!
Se pot recuperara banii din diurne, la cateva luni, ulterior delegatiilor, va rog? Si cand se trec diurnele in declaratia 112: la data platii sau la data depunerii decontului?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
danymunteanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Posta , utilizator 14:18, 7 Iunie 2023
As dori sa intervin si eu cu o intrebare. In declaratia 112 diurnele se raporteaza la data platii. Dar cum procedez daca in cazul diurnelor externe persoana a fost plecata 7 saptamani? daca raportez suma totala la data depunerii decontului, in luna respectiva, nu depasesc plafonul? E o suma aferenta unei perioade mai mari de o luna. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva ue dragalina2006 dragalina2006 buna ziua am o firma care efectueaza transport intracomunitar. soferul a cumparat in luna septembrie piese de schimb din Germania. factura a fost fara tva. ... (vezi toată discuția)
Diurna externa Anaj Anaj Buna seara, As dori sa cer o parere referitor la modul in care se procedeaza in urmatoarea situatie: Angajatorul acorda diurna externa pentru deplasare in ... (vezi toată discuția)