avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1-Buna ziua. Ca subchirias care a eliberat spatiul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1-Buna ziua. Ca subchirias care a eliberat spatiul de 8 luni ...

1-Buna ziua. Ca subchirias care a eliberat spatiul de 8 luni trebuie să plătesc utilități pe ultimii 3 ani chiar daca nu am primit factura.Chiriasul a deschis actiune in instanta ptr neplata deși nu mi-a trimis nici o factura in acesti ani .eu am platit doar chiria aferenta spatiului ocupat.2- Chiriașul nu trebuia sa declare la ANAF care are venituri din chirie? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie văzut contractul de subînchiriere,clauzele acestuia etc.La proces nu puteți face apărări de genul declarării sau nu la Anaf a veniturilor nu au relevanta pt instanta..Discutați cu un av din zona dvs,mergeți cu actele primite, cu ex de pe cerere de chemare în judecata,alte înscrisuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere cu probleme ramy84 ramy84 A existat un contract de subinchiriere intre doua societati. Instanta a dat hotarare de evacuare a subchiriasului pentru neplata chiriei, insa acesta continua ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Evacuare cu bucluc mirceadan mirceadan Pe spatiul meu comercial chiriasul a subinchiriat pe 10 ani, desi contractul sau de inchiriere cu mine era doar pe 3 ani. Eu nu am stiut de subinchiriere. Dupa ... (vezi toată discuția)