avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Daca o angajata are o poprire insa aceasta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Daca o angajata are o poprire insa aceasta are si ...

Buna seara,

Daca o angajata are o poprire insa aceasta are si retinere diurna, retinere ab. telefon si retinere combustibil, la ce suma ii aplic procentul de de 33%? Din salariu net ii scad sau nu retinerile de mai sus mentionat si ulterior ii aplic procentul de 33%
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 09:17, 13 Iunie 2023
Bună ziua,

Conform art. 729 alin. (7) Cod procedură civilă: „Alocațiile de stat și indemnizațiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum și orice alte asemenea indemnizații cu destinație specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.

Prin urmare, poprirea trebuie să se calculeze prin raportare la salariul net al angajatei, fără a lua în considerare diurna și celelalte cheltuieli pe care le-ați menționat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie crestere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o datorie catre banca brd si ieri am verificat cardul si am constatat ca apare suma restanta pe care o am de dat,intrebarea mea este imi pot face ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Un angajat are poprire pe salariu de la executor judecatoresc, mentionez ca angajatul se afla in concediu de lăuzie, beneficind de CCC, - ... (vezi toată discuția)
Indisponibilizare venituri Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Indemnizatia pentru concediul de maternitate si cea pentru concediul pentru cresterea copilului pot fi urmarite silit la fel ca si salariul (in ... (vezi toată discuția)