avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amortizarea valoare imobil inchiriat din chiria ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amortizarea valoare imobil inchiriat din chiria primita?

Sunt persoana fizica proprietara a unui imobil pe care l-am inchiriat si folosesc contabilitatea in partida simpla pentru calcularea impozitului pe chirie. Imi puteti spune va rog daca pot deduce din chirie amortizarea imobilului la valoarea impozitata de primarie?

Alte discuții în legătură

Amortizare imobil inchiriat Daniela Geo Daniela Geo Sunt persoana fizica proprietara a unui imobil pe care l-am inchiriat si folosesc contabilitatea in partida simpla pentru calcularea impozitului pe chirie. Imi ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa loredanastiuca loredanastiuca Imi poate spune cineva cum se calculeaza impozitul in 2011 pentru un taximetrist care e PFA? Se calculeaza 16% din incasari (venit), sau se deduc si anumite ... (vezi toată discuția)
Pfa adimag77 adimag77 ce cheltuieli se pot pune pe PFA? (vezi toată discuția)