avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere

Buna ziua. Sunt medic stomatolog si am inchiriat un spatiu pentru o clinica dentara. Si as dori sa subinchiriez 2 scaune din clinica, altei firme. Pot sa fac contract de subinchiriere sau de comodat cu firma respectiva, iar firma respectiva sa isi deschida punct de lucru in acel spatiu? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:35, 22 Iunie 2023
Și cu unul, și cu altul. Cum doriți, numai ca rebuie sa fie cu acordul proprietarului spatiului integral.
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Pf ofera in comodat unei firme un spatiu (cu drept de subinchiriere). se poate ca firma sa subinchirieze spatiul altor pf? Veridis Quo Veridis Quo Buna ziua Am o dilema care suna cam asa: >PF ofera in comodat un spatiu unei firme cu drept de subinchiriere stipulat in contract >Firma ofera in ... (vezi toată discuția)