avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... testarea psihologica la politia comunitara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

testarea psihologica la politia comunitara

Testarea psihologica ptr. port arma se face o data la 12 luni sau o data la 5 ani.Doresc un raspuns si cadrul legal (actul normativ care reglementeaza valabilitatea unei testari psihologice port arma).Doresc raspunsul urgent si cu rugamintea sa fie transmis pe e-mail: rambodincarpati_rambo@yahoo.com

VA MULTUMESC CU RESPEC ANTICIPAT
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
rambodincarpati, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)
Rezultate evaluare psihologica adrianpaul169 adrianpaul169 buna-ziua;am fost testat in vederea consilierii si orientarii profesionale pt inscriere la un curs calificare,in cadrul ajofm de odna psiholog dintr-o firma de ... (vezi toată discuția)