Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

testarea psihologica la politia comunitara

Testarea psihologica ptr. port arma se face o data la 12 luni sau o data la 5 ani.Doresc un raspuns si cadrul legal (actul normativ care reglementeaza valabilitatea unei testari psihologice port arma).Doresc raspunsul urgent si cu rugamintea sa fie transmis pe e-mail: rambodincarpati_rambo@yahoo.com

VA MULTUMESC CU RESPEC ANTICIPAT
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
rambodincarpati, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)
Rezultate evaluare psihologica adrianpaul169 adrianpaul169 buna-ziua;am fost testat in vederea consilierii si orientarii profesionale pt inscriere la un curs calificare,in cadrul ajofm de odna psiholog dintr-o firma de ... (vezi toată discuția)