avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. As dori câteva saturi în legătură cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. As dori câteva saturi în legătură cu pensia alimentara. ...

Bună ziua. As dori câteva saturi în legătură cu pensia alimentara. Sora mea a împlinit acum câteva luni 18 ani. De atunci nu mai primește pensie alimentara, deși continua studiile. Ar dori sa cheme tatal în instanta, dar problema este ca nu avem nici un contact de al lui și nu știm nici adresa la care locuiește. Țin sa menționez ca este pensionat de câțiva ani. Cum ar putea afla sora mea adresa tatălui pentru a i se putea trimite citația sau la ce autorități ar trebui sa apeleze pentru a alfa domiciliul lui? Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:35, 28 Iunie 2023
Într-adevăr când împlinește 18 ani se sistează pensia, și majorul dacă continuă studiile are dreptul să ceară în nume personal, acordarea pensiei până la finalizarea studiilor.

Dar până acum de unde primea pensia`? Cum nu știe adresa tatălui dacă până la 18 ani a primit pensie de la acesta`?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!- pensie de intretinere major Rody76 Rody76 Copilul meu luna viitoare implineste 18 ani si inca este elev.Mai primeste pensie alimentara sau trebuie iar sa il dau in judecata pe fostul sot? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ContSters167640 ContSters167640 Parintii mei au divortat in anul 2000 cand eu aveam 8 ani si fratele meu 6.Tatal meu e arab si locuieste in Israel(a plecat in anul 2000).Ar fi trebui sa ne ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara la 18 ani danabi danabi Buna ziua, acum cativa ani am divortat si in sentinta de divort scria ca tatal copilului trebuie sa-i plateasca pensie alimentara pana la varsta de 18 ani. ... (vezi toată discuția)