avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Produs neconform, vandut pe Emag
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Produs neconform, vandut pe Emag

Bună ziua,
Am următoarea speță cu un seller de pe Emag.
Am cumpărat un accesoriu, ce se montează la o camera de acțiune (un selfie stick bullet). La prima utilizare, acest selfie stick a cedat si s-a rupt. Prinderea a ramas pe montura, iar corpul a cazut pe jos, zgariindu-mi lentilele la camera insta360, făcând-o neutilizabila.
Am luat legătura cu emag, care mi-a comunicat ca nu ma poate ajuta, intrucat seller ul insista ca nu e vina lui.
Acum, vreau sa ii citez in instanta si nu stiu cum e mai bine. Sa ma îndrept împotriva seller-ului, a emag-ului, sau amandorura?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: drq928 , utilizator 12:11, 4 Iulie 2023
Seller-ul poartă răspunderea.
Va mulțumesc pentru timpul acordat.

Dorin Voicilas a scris:

Seller-ul poartă răspunderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 20.11.2021 am fost implicat intr-un accident ... Marian2022 Marian2022 Buna ziua, In data de 20.11.2021 am fost implicat intr-un accident auto pe sos. Oltenitei colt cu Paduroiului, imprejurarile sunt urmatoarele: Eu veneam ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza - accident de munca angajat al altei societati lexxxy lexxxy Buna ziua. am o intamplare putin mai ciudata la care stau in stres de cateva zile. acum cateva zile am primit un pachet printr-o firma de curierat. In momentul ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)