avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua sunt o fata de 18 ani, m-am mutat la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua sunt o fata de 18 ani, m-am mutat la iubitul meu cand ...

Bună ziua sunt o fata de 18 ani mam mutat la iubitul meu cand aveam 15 ani iar acuma când am împlinit 18 ani am fost data afara din casa eu am fost angajata am lucra aproape un an și am investit în casa alături de el o casa bătrânesc, am fost însărcinată am pierdut sarcina la 16 ani mama lui ma punea sa car porumb și mă punea sa fac eforturi iar de atunci au început problemele certuri discuți iar acuma părinți lui mau dat afara toate lucrurile mele și mobilierul și toate în care am investit bani sunt acolo ,tatăl lui a încercat sa ma lovească obligândumi sa plec de acolo iar iubitul meu de 24 de ani nu a făcut nimic în legătură cu asta iar acuma am primit mesaje și poze ca el vorbește cu alt cineva iar acuma îmi răspunde foarte greu la telefon la mesaje și ma aruncat ca pe o cârpă murdara ,mama lui mia promis de multe ori ca face tot posibilul sa ma alunge din viata lui acuma a reușit ce pot face în legătură cu asta să-mi iau tot ce am investit acolo ?
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 19:47, 17 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A cui e casa si ce dovezi ai ca ai investit?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se mai întâmplă și ce ati pățit...

Ar trebui un proces dar e posibil sa fie dificil căci trebuie dovezi.
Alta cale nu aveți decât prin bună invoiala.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti recupera numai ce dovediti cu facturi sau chitante ca ati cumparat dumneavoastra. Eventual cu martori foarte credibili. Cereti o consultatie unui avocat daca aveti asemenea dovezi. Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați să vă refaceți viața de la zero.Nu mai priviți în trecut,ați făcut o alegere greșită atunci este clar acum și pentru dumneavoastră.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara documente, mai nimic. Lectie de viata si cand veti avea o fiica sa o ajutati prin educatie si experienta sa nu se mute in casa cuiva, minora si gravida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună sunt o fata de 18 ani mam mutat cu prietenul meu de la ... Oni123.5 Oni123.5 Bună sunt o fata de 18 ani mam mutat cu prietenul meu de la 15 ani iar acuma părinți lui mau dat afara din casa eu am fost însărcinată am pierdut ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani mai am o lună și fac 18 ani . iubitul meu are 18 ani ... Gabriela123abc Gabriela123abc Buna ziua . Vreau sa spun că am 17 ani mai am o lună și fac 18 ani . Iubitul meu are 18 ani . Am întreținut relații sexuale. Și am vrut să știe ... (vezi toată discuția)
Custodie gyongyi1994 gyongyi1994 Buna seara. Sunt mama une fetițe de 2 ani si 5 luni. In urma cu 6 luni mam despărțit de tatal ei din cauza certurilor. Fetiță a rămas la el fara acordul ... (vezi toată discuția)