avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot obliga un vecin sa-si inchida porumbeii in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot obliga un vecin sa-si inchida porumbeii in voliere?

Buna ziua,

Vecinul meu este crescator de porumbei de multi ani iar, din pacate, acestia stau toata ziua pe acoperisul meu. Inainte nu am avut nicio problema cu ei pentru ca aveam tabla veche pe casa, insa anul trecut mi-am schimbat tabla de pe acoperis care m-a costat in jur de 6000 de euro. Ce pot sa spun, pana si cei care mi-au montat tabla mi-au spus ca aceasta se va distruge mai repede din cauza porumbeilor, adapostul acestora fiind situat la vreo 2 metri distanta de casa mea.

Desi am avut mai multe discutii cu el, si i-am explicat ca excrementele de porumbei imi distrug tabla, acesta nu vrea sa inteleaga.

Ce pot face in aceasta situatie? Sa-i fac reclamatie? Sa-l dau in judecata? Cum pot sa-l oblig sa-si inchida porumbeii in voliere? Eu n-am nimic cu porumbeii, dar nu-i vreau pe acoperisul meu.

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
mariusstoican, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Mizerie porumbei Iael Iael Intr-o casa alaturata al carei acoperis este degradat au patruns o multime de porumbei .Problema este ca din aceasta cauza in curtea mea e permanent o mizerie ... (vezi toată discuția)
Porumbeii vecinilor liliana1966 liliana1966 vecinii mei cresc porumbei iar cand le da drumul sa zboare se aseaza pe acoperisul meu.Am vorbit cu vecinul si initial a montat pe casa un suport cu trei sarme ... (vezi toată discuția)